De Kameleon,
OOG voor elk kind!
De Kameleon,
OOG voor elk kind!

Groep 4

Welkom op de pagina van groep 4

Groep 4 heeft schaduwen gemaakt. Het was hartstikke moeilijk, maar het is gelukt!

Wat hebben we een leuke groep kinderen!
We leren elkaar al een beetje kennen en zijn hard aan het werk. We rekenen, lezen en schrijven veel. Natuurlijk maken we ook tijd voor tekenen, knutselen, drama en muziek. Twee keer in de week gymles en ook nog een motoriek-les in de klas houdt ons lekker actief.
In onze klas mag iedereen anders zijn, maar we zijn 1 groep. We helpen elkaar en luisteren naar elkaar. Dat is gezellig en fijn!
We hebben ook een stilte tent in de klas. Als het even niet lukt om te werken of mee te doen, mag je even in de tent. Daar kun je lekker ontspannen, om daarna weer goed en hard te kunnen werken.
Elke dag mogen de kinderen complimenten briefjes schrijven voor in het complimentenhart. Dat vinden ze superleuk! Het is fijn om complimenten te geven en te krijgen.
In onze klas kunnen de kinderen geld verdienen…  Wanneer de kinderen een les goed hebben gewerkt, verdienen ze een euro (van papier). Die stoppen ze in hun gelddoosje. Ze sparen dan voor beloningen. Bijvoorbeeld naast een andere leerling zitten tijdens het eten of een kleurplaat of schrijven met de pen van de juf. Elke beloning heeft een prijs. Wanneer ze iets willen kopen, moeten ze hun geld tellen en aan ons geven. Op deze manier leren de kinderen omgaan met geld, rekenen en ook bv sparen. Ze vinden het leuk en het is een mooie motivatie om is even heel hard te gaan werken J